Svenska Hovawartklubben Södra Lo:t

 

Hoffeläger 2016

Anmälan till Hoffeläger-2016 startar om:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Anmälningslänken till lägret kommer att dyka upp här 2016-01-16, 12:00. Telefonanmälan går inte heller att göra förrän samma tidpunkt

Hoffeläger 2016 i Halen

Onsdag till söndag 4-8:e maj 2016 Ett läger för alla Er med Hovawart Under 3 1/2 dag tränar ni hund under ledning av duktiga och erfarna instruktörer. Lägret genomförs i Södra lokalområdets regi men samtliga medlemmar i Svenska Hovawartklubben är välkomna att deltaga. Oavsett lokalområde. Dock som sagt måste man vara medlem. Syftet med lägret a r att träffas och ha trevligt tillsammans med varandra och våra Hoffar, dela med oss av vår egen kunskap och våra misstag, samtidig som vi tar med oss en massa ny visdom och kunskap hem. Lägret är öppet för alla, oavsett om du kommit långt i ditt hundliv och hundkunnande erfarenhetsmässigt, eller om du precis skaffat din första Hoffevalp, eller är helt ny i denna värld. Våra duktiga instruktörer anpassar träningen för var och en av Er. För medföljande som inte vill följa med de olika grupperna ut på respektive träningsplats finns möjligheter till en rejäl dos med avkoppling och rekreation i det natursköna Halenområdet. Det finns fiskemöjligheter samt att man kan hyra en kanot och ge sig ut. I den fantastiskt natursköna omgivningen kommer vi att få bästa möjliga hjälp av våra erfarna och kunniga instruktörer. Även i år har vi nöjet att kunna erbjuda flera olika inriktningar. På grund av det enorma trycket på förra årets läger, så har antalet grupper är utökat från sex till sju stycken.

Lägret brukar bli fullbokat rätt så snabbt, så — ett hett tips är att Ni anmäler Er så fort som möjligt.  Observera dock att anmälan inte öppnar förrän 2016-01-16 12:00. Så Ni har gott om tid för att bestämma er vad ni vill deltaga i.

Senaste nytt om lägret.

  • Lägret är nu fyllt till sista plats. Dock går det givetvis bra att sätta upp sig på reservplats. Använd ordinarie annmälningslänk nedan.
  • Inget boende i form av rum finns tillgängligt på anläggningen. Antingen är det husvagn som gäller, eller så går det att boka stugboende cirka 22 km från anläggningen, tar 20 minuter att köra. Länk till Alholmens camping http://www.alholmens.se/. Alla måltider serveras dock på Halens camping.

 

Anmälningslänken nedan går direkt till sidan för anmälan, dock kommer länken inte att fungera förrän 2016-01-16, 12:00. (tidsinställd)

Till sidan för anmälan till Hoffeläger 2016.

 

Ladda ner pdf-fil för Hoffelägret 2016.

Webbfolder Hoffeläger 2016

 

Ladda ner föra årets lägerfolder.

Lägerinformation 2015_2